NUtec Diamond D10-ESM inkten

NUtec Diamond D10-ESM
Nieuw in ons assortiment! NUtec Diamond D10-ESM inktcartridges 500ml geschikt voor Mutoh Valuejet printers, vraag naar de mogelijkheden. Deze inkten zijn qua chemische samenstelling en kleurbereik compatibel wanneer u UMS inkten gebruikt.

Nieuw in ons assortiment! NUtec Diamond D10-ESM inktcartridges van maar liefst 500ml geschikt voor Mutoh Valuejet printers, vraag naar de mogelijkheden. Deze inkten zijn qua chemische samenstelling en kleurbereik compatibel wanneer u UMS inkten gebruikt. Voor de NUtec D10-ESM inkten hebben wij ook kleurprofielen beschikbaar voor gebruik met ONYX Ripsoftware, gemaakt op de meest populaire printmedia zodat u gelijk van start kunt gaan. Deze inkt staat inmiddels zeer goed bekend voor wat betreft de hechting op beprintbare Flexfolie dus de afbeelding kan meer wasbeurten verdragen.

  • Spoelen is niet nodig
  • Aanpassen kleurprofielen niet nodig
  • Droogt snel
  • Weinig geur zonder schadelijke vluchtige organische stoffen
  • GBL vrij (Gamma-butyrolacton)
  • Hoge krasvastheid en tot 3 jaar lang UV-en water bestendig
  • Kunstmatige ventilatie niet nodig
  • Zeer goede hechting op Printable Flexfolie
  • Cartridge inhoud van 500ml!
  • Inclusief Chipkaart

De cartridges zijn o.a. geschikt voor de volgende printers en voorzien van de juiste Chipkaart. Mutoh Valuejet serie: VJ628, VJ1204, VJ1304, VJ1324X, VJ1604, VJ1604X, VJ1614, VJ1624, VJ1624X, VJ1638X, VJ2638X,

  Bekijk de D10 ESM brochure!

Wanneer er een ander type inkt in uw printer zit dan Mutoh UMS inkt, neem dan eerst contact met ons op voor de mogelijkheden.