HP 831 Latex compatible inktcartridges 775ml per

HP831 Latex cartridges

HP 831 Latex Compatible inktcartridges speciaal voor de HP Designjet 310/315/330/335/360/365 560 LATEX printers van Hewlett Packard.

Deze inkten leveren een duurzaamheid voor zowel binnen- als buitentoepassingen die beter is dan die van eco-solvent inkten en hebben een laag oplosmiddel gehalte.

Onze HP 831 Latex Compatible inkt is ontwikkeld om de hoogste prestaties te leveren met een nog betere beeldkwaliteit, een zeer nauwkeurige kleurreproductie en een superieure printlevensduur. Onze Latex-inkt is vervaardigd volgens de hoogste normen, speciaal voor de HP Designjet 310/315/330/335/360/365 560 LATEXprinters van Hewlett Packard.

De formulering op waterbasis is praktisch geurloos en milieuvriendelijk, terwijl het gebruik van onze gepatenteerde pigmentdispersie deze inkten een uitzonderlijke printbestendigheid geeft bij zowel binnen- als buitentoepassingen.

Deze ultra premium inkt op pigmentbasis biedt ook uitzonderlijke duurzaamheid en mediacompatibiliteit. De HP 831 is een virtuele match van het origineel en biedt Plug & Print-compatibiliteit waardoor de gebruiker van inkt kan wisselen zonder de leidingen door te spoelen of het kleurprofiel aan te passen.

  • Matcht qua kleurbereik en chemie met de originele inkten
  • Spoelen niet nodig
  • Weinig geur
  • GBL vrij (Gamma-butyrolacton)
  • Hoge krasvastheid en UV – weerbestendigheid
  • Inktcartridge van 775ml
  • Inclusief Chip
  • Geschikt voor  HP Latex 310, 330 en 360 printers

Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen voor het juiste advies i.v.m. overstap HP 831 Latex compatible inkten.