Diverse printmedia.. scherp geprijsd!

printmedia

XL Print Solutions printmedia tegen zeer scherpe prijzen en gratis verzending, deze media is o.a. geschikt voor (Eco)Solvent, UV en Latex inkten zie onze webshop..

XL Print Solutions is nu ook leverancier van printmedia producten voor de signmaker en printbedrijf. Als kleine leverancier van printmedia is XL Print Solutions groot in het leveren van bannermaterialen, zelfklevende folies en andere flexibele printmedia. Gewoon, doordat we het bij XL Print Solutions groots aanpakken met bescheiden middelen. Geen kostbare locaties, geen dure vertegenwoordigers, geen overkill aan productgroepen. En wel: kwaliteitsproducten, groot inkoopvoordeel, diverse logistieke centra, de meest voorkomende producten uit voorraad leverbaar en eenvoudig te bestellen, snelle levering, vertrouwde contactpersonen en betrokken service.

De printmedia producten van XL Print Solutions zijn van een A-merk producent. Wij werken met een smal assortiment met de door grootformaat printbedrijven meest gebruikte producten. Deze laten we in grote volumes produceren. Dit levert een inkoopvoordeel op waarvan wij onze klanten laten mee profiteren. Daardoor kunt u rekenen op A-merk producten voor de prijs van een private label.