Sublimatie voorbeelden van onze klanten..

Hier vind u voorbeelden van gesublimeerde producten van onze klanten gesublimeerd met behulp van Mutoh Valuejet sublimatie printers

Op deze pagina vind u voorbeelden van producten van onze klanten die gesublimeerd zijn m.b.v Mutoh Valuejet sublimatie printers en de Mutoh DS1 en DS2 inkten. Van tenten tot pneumatische meubels , Aluminium panelen gesublimeerd voor o.a. trolleys van Turkisch Airlines en zelfs fietsframes.

Wilt u ook hoogwaardige afbeeldingen produceren voor gebruik binnenshuis en voor kort gebruik buitenshuis? De Mutoh-printers voor watergebaseerde inkten zijn geschikt voor alle gangbare soorten sublimatiepapier. De beelden kunnen van voorbedrukt transferpapier overgebracht worden op diverse polyester media en objecten. Met deze machines kunt u ook direct printen op niet-rekbare polyester stoffen met een gesloten structuur. De kleuren zijn helder en sprankelend. Wij lichten U graag alle mogelijkheden toe.