Nieuwe printers van Mutoh de XpertJet!

Mutoh XpertJet printer

De nieuwe modellen van Mutoh de XpertJet! Verkrijgbaar in 2 uitvoeringen de 1641SR single head en de 1682SR dual head..

Mutoh lanceert een nieuwe generatie grootformaatprinters luisterend naar de naam XpertJet. Deze vijfde generatie printers wordt gebouwd in Japan en is speciaal ontwikkeld voor de sign- en displaymarkt.

Mutoh Europe kondigde onlangs de EMEA-release aan van twee nieuwe 64″ (162 cm) brede printers die een hoge kwaliteit combineren met een hoge productiviteit. Uitgerust met piëzo drop-on-demand printkoppen betreft het de XpertJet 1641SR en XpertJet 1682SR rol-naar-rol inkjetprinters.

Mutoh XpertJet 1682SR printer
Mutoh XpertJet 1682SR met twee koppen.
Een en twee koppen

De nieuwe XpertJet-printers zijn ontwikkeld en worden geproduceerd in Japan en hebben een volledig nieuwe look, een nieuwe inktset (MS-41-serie) met 7 kleuren (CMYK, Lc, Lm, Lk) en meerdere productverbeteringen en innovatieve functies, aldus Mutoh. XpertJet 1641SR is een 4-kleurenmodel met één kop. XpertJet 1682SR beschikt over twee koppen voor een 2×4 kleurenconfiguratie of 7-kleurenconfiguratie.

Mutoh XpertJet 1641SR printer
Mutoh XpertJet 1641SR.
Sign & display graphics

De XpertJet-printers zijn specifiek ontwikkeld voor hoogwaardige, kosteneffectieve volumeproductie van sign & display graphics, voor langdurige buitentoepassingen en duurzame prints voor gebruik binnenshuis. Toepassingen omvatten posters, borden met achtergrondverlichting, wandbekleding, displays voor verkooppunten, reproducties van kunstafbeeldingen, voertuigafbeeldingen, window graphics, zelfklevende stickers en dergelijke.

Video over de nieuwe generatie XpertJet-printers van Mutoh.

“Sinds 2004 is Mutoh een pionier in sign- en displayprinters. XpertJet is al onze vijfde generatie sign- en displayprinters. De XpertJets zijn de opvolgers van onze meermaals bekroonde ValueJet 1624X- en ValueJet 1638X-printers”, zegt Kenji Yasuhara, Managing Director van Mutoh Europe.