ONYX 22 RIP

ONYX 22

ONYX® RIP is een hoogwaardige grootformaat printersoftware voor de verbetering van productieworkflows die print service providers helpt opdrachten te automatiseren, kleuren beter te beheren, productiviteit te verhogen en kosten te verlagen.

ONYX® RIP is hoogwaardige grootformaatprintersoftware voor de verbetering van productieworkflows die print service providers helpt opdrachten te automatiseren, kleuren beter te beheren, productiviteit te verhogen en kosten te verlagen.

Voordelen

  • Prestaties op een high-speed, 64-bits platform voor de snelste, meest hoogwaardige output
  • Verder verbeterde RIP-Queue-userinterface voor sneller en eenvoudiger gebruik
  • Krachtige automatiseringsfuncties met Quick Set en applicatietools
  • Verbeterde consistentie op alle printers en bij alle printopdrachten dankzij Quick Set-templates
  • Reeks handige nabewerkingstools: aflopend printen, ringen en printmarkeringen
  • Verder verbeterde tool voor steunkleurlagen voor witte en speciale inkten
  • High-speed afbeeldingsverwerking en zeer snelle bestandsrotatie
  • Aangepaste formaat- en stijlopties voor paginauitvoer
  • Gecomprimeerde proofingfunctie voor productieprinters en proofingsystemen

High-speed 64-bits platform


Werk met RIP-snelheden die vaak 2x, 3x, 4x of zelfs 5x zo hoog zijn als die in eerdere versies van ONYX® RIP dankzij de native 64-bits softwarearchitectuur.

Verbeter uw prestaties


Zorg voor nog meer verbetering van uw prestaties met het nieuwste volledig 64-bits platform voor applicaties en RIP-updates, en maak optimaal gebruik van uw bestaande hardware met het 64-bits Windows®-besturingssysteem.

envoudige, gebruiksvriendelijke interface


Bespaar tijd bij elke opdracht dankzij nieuwe tools waarmee u workflows sneller kunt herkennen, met gemakkelijk te herkennen miniatuurvoorbeelden en gelijktijdige nestingsvoorbeelden- en details van opdrachten. U hebt bovendien snel toegang tot media-, paginaformaat- en plaatsingsstrategieën.

Gebruik automatisering om productie te versnellen


Quick Sets 2.0-templates helpen u routinetaken te stroomlijnen en te automatiseren zodat u niet alleen tijd bespaart bij het instellen van opdrachten en de opdrachtproductie, maar ook tijdrovende fouten voorkomt. Ze kunnen snel en gemakkelijk worden aangepast en afgestemd op de vereisten voor specifieke opdrachten.

Doe meer en werk sneller met krachtige applicatietools


Automatiseer de nabewerkingsfuncties met geavanceerde applicatietools, zoals aflopend printen, ringen en printmarkeringen, en pas met een gerust hart witte en speciale inkten toe op elk gewenst bestandstype met de gebruiksvriendelijke, verder verbeterde tool voor steunkleurlagen.

Uitgebreid pakket aan softwareopties


De ONYX® RIP-oplossingen maken deel uit van bekroonde ONYX®-software, waaronder ProductionHouse®, PosterShop® en RIPCenter®, en bieden alle eenvoud, kracht en productiviteit die u nodig hebt om verzekerd te zijn van output van de hoogste kwaliteit.