DTF printen, de nieuwe trend voor gepersonaliseerde textiel transfers

DTF wordt ook wel Direct Transfer Film genoemd en het werkt door transfers af te drukken die met warmte worden geperst op verschillende kledingstukken (en andere substraten).

Er zijn veel compatibele stoffen, waaronder katoen, nylon, leer, polyester en 50/50 mengsels. Dit in tegenstelling tot DTG-technologie die alleen werkt op katoenen stoffen. Dit betekent dus dat deze printer op een veel breder substraat werkt, waardoor het de meest veelzijdige digitale printer op de markt is. DTF-printers werken op zowel witte als donkere kledingstukken en kunnen de klus klaren zonder dat u op kostbaar A+B-papier, zoals het geval is bij de white toner printers of op kostbaar Printable Flexfolie hoeft te printen.

Direct Transfer Film-printers combineren ook betrouwbaarheid, ongeëvenaarde kwaliteit en hoge productiviteit. Ze kunnen grote productievolumes aan, wat essentieel is in deze snelgroeiende industrie. In tegenstelling tot DTG-technologie hebben de meeste mensen de voorkeur aan DTF-printers omdat ze ook betaalbaar zijn.

Een ander voordeel van DTF-printen ten opzichte van traditioneel printen is dat het zeer duurzaam is. Het lijdt geen twijfel dat de mode-industrie zich steeds meer richt op duurzaamheid.

DTF inkten en lijmpoeder

DTF Hot , Cold en Dual Peel PET transferfilm

Meer informatie? Neem dan contact met ons..

DTF Printsysteem