Mutoh XpertJet 1462UF Flatbed Direct-to-Object Printer

Mutoh XpertJet 1462UF

De Mutoh XpertJet 1462UF is een 6-kleuren (C, M, Y, K, Wit, Vernis) UV LED flatbed direct-to-object printer met bewegend portaal en een indrukwekkende tafelgrootte van 1420 mm bij 700 mm.

De Mutoh XpertJet 1462UF is een 6-kleuren (C, M, Y, K, Wit, Vernis) UV LED flatbed direct-to-object printer met bewegend portaal en een indrukwekkende tafelgrootte van 1420 mm bij 700 mm. De printer kan rechtstreeks printen op voorwerpen met een dikte tot 150 mm. De “made in Japan” XPJ-1462UF heeft een stevig chassis en is voorzien van een magnetische vacuümtafel met 4 zones geschikt voor gewichten tot 50 kg/m2.

Zeg vaarwel tegen beperkingen en hallo tegen uitmuntendheid! Dankzij twee versprongen geplaatste printkoppen en twee gloednieuwe 4” brede UV lampen kunt u onafhankelijk CMYK- en wit/vernis printen en realiseert u onberispelijke 2-laags prints zonder in te boeten aan snelheid.

Ervaar maximale veelzijdigheid: met de XPJ-1462UF kunt u gelijktijdig printen op meerdere formaten op dezelfde tafel. Onze VerteLith RIP-software bevat een waaier aan functies speciaal ontwikkeld voor UV-printing: multi-page PDF voor de ondersteuning van variabele data, aanmaak van mallen, presets voor reliëfdruk en een structuurbibliotheek met 100 verschillende textuurpatronen. 2.5D printen… een fluitje van een cent!

Specificaties:

  • 6 kleuren – C, M, Y, K, Wit & Vernis
  • Tafelafmetingen : 1420 mm (55.9”) x 700 mm (27.5”)
  • Vacuümbed met vier zones – gewichten tot 50 kg/m²
  • Print op objecten tot 150 mm (5.91”) dik
  • Automatische detectie van mediahoogte en obstakels.
  • Twee piezo drop-on-demand printkoppen, versprongen opstelling voor snel meerlaags printen
  • Twee nieuwe 4” (101.6 mm) multi-segment UV-LED lampen
  • Automatische Nozzle Area Select- technologie vermijdt verloren prints en productiestilstand
  • In combinatie met Mutoh’s originele VerteLith RIP software
  • Nieuwe generatie UV LED inkten – SVHC & CMR vrij, rekbaar, krasbestandig en een brede mediacompatibiliteit

Datasheet_1462UF_NL