Intelligent Interweaving-technologie (i²)

De geavanceerde Intelligent Interweaving-technologie (i²) van Mutoh biedt een ongekend groot gebruiksgemak, waardoor u moeiteloos de juiste printkwaliteit kunt leveren tegen de laagst mogelijke kosten.

Printopdrachten die met overdreven kwaliteitseisen worden afgewerkt en daardoor niet alleen langer duren maar ook meer kosten dan nodig, behoren voortaan tot het verleden. Datzelfde geldt voor printopdrachten die worden afgewerkt met ondermaatse instellingen en daardoor niet voldoen aan de kwaliteitseisen en de relatie met de klant in gevaar brengen. Met onze i²-technologie weet u zeker dat u altijd de optimale printkwaliteit levert.

Wat is Intelligent Interweaving?

De revolutionaire Intelligent Interweaving-printtechnologie van Mutoh, i² genaamd [spreek uit: I square (ai skwer)], is een revolutionaire manier om Mutoh inkt op het substraat aan te brengen. 

Grootformaatprinters doen dat gewoonlijk in een rechte lijn, maar dankzij de Intelligent Interweaving-technologie van Mutoh kan de inkt op een geheel andere manier worden aangebracht, namelijk in een golfpatroon.

Afhankelijk van de toepassing en het gebruikte printmateriaal kunnen zo de tekortkomingen waardoor inkjetprints doorgaans worden geplaagd – horizontale of verticale streepvorming, ontbrekende of weigerende spuitmondjes, printfouten door fout gekozen stapgrootten, vlekken, enzovoort – grotendeels worden geëlimineerd.  De i²-printtechnologie zorgt er namelijk voor dat de opeenvolgende printbanen naadloos met elkaar worden “vervlochten”. 

i²-printtechnologie:
  • Maakt een einde aan streepvorming, vlekvorming en uitlopen
  • Produceert de helderste prints met de kleinste hoeveelheid Mutoh inkt
  • Produceert haarscherpe randen en fijne details bij de hoogst mogelijke snelheid

De voordelen van de i²-technologie van Mutoh zijn tweeledig. In de eerste plaats biedt de technologie over de hele linie een betere printkwaliteit.  In de tweede plaats verhoogt deze technologie het gebruiksgemak.  De printer hoeft namelijk zelden of nooit te worden bijgesteld om ervoor te zorgen dat de printkwaliteit op de meest uiteenlopende printmaterialen optimaal is. 

Printen zonder zorgen

Mutoh definieert printerspecifieke “weefpatronen” die zijn afgestemd op de gebruikte machine, printkoptechnologie en inkt. Dankzij onze Intelligent Interweaving-printtechnologie (i²) kunnen wij printmodi aanbevelen waarmee voor elke toepassing of kijkafstand een onberispelijke printkwaliteit kan worden gerealiseerd.