Om uw oplossing compleet te maken en volledig af te stemmen op het beoogde printvolume, leveren we ook een aantal als optie verkrijgbare accessoires. Daarmee kunt u uw productieproces verder vereenvoudigen, versnellen en stroomlijnen. 

Gemotoriseerde Oppaksystemen

Het maakt niet uit wat uw beoogde productievolume is, Mutoh heeft de juiste oplossing voor u.Wij hebben diverse als optie verkrijgbare gemotoriseerde oppaksystemen ontwikkeld voor rollen met een breedte tot 137 en 165 cm en een gewicht tot 30, 80 en 100 kg. Daarmee kunt u uw printer helemaal aanpassen aan de beoogde toepassing.

>> Datasheet Torque Winders

>> Brochure Gemotoriseerde Oppaksystemen

Inktpakadapters voor Sign- en Displayprinters

Eco Ultra en UMS-inkten zijn verkrijgbaar in speciale literpakken voor een onderbroken inkttoevoer en bieden de functionaliteit van een inktcassette, maar met de voordelen van een bulkinktsysteem. De inktpakken worden met behulp van speciale inktpakadapters in de inktsleuven van de printer geplaatst.

Het systeem neemt geen extra ruimte in beslag. Het systeem is zelfs ruimtebesparend en zorgt voor continuïteit tijdens het printen.

De inktpakken en inktpakadapters voor de nieuwste generatie ValueJet-printers van Mutoh maken het mogelijk om lange tijd achtereen onbeheerd te printen met minimale tussenkomst van de gebruiker (schone inktverwerking, minimale verspilling van inkt, eenvoudige afvoer van lege inktpakken, …). 

Universeel Bulkinktsysteem voor Grootverbruikers

Ons universele Bulkinktsysteem (BIS) voor grootverbruikers is speciaal afgestemd op de mild solvent-, dye-sublimatie- en textielprinters van Mutoh. Het bulksysteem kan eenvoudig boven op de printer worden gemonteerd. Het systeem neemt geen extra ruimte in beslag en is zelfs ruimtebesparend en zorgt voor continuïteit tijdens het printen. Het bulkinktsysteem staat garant voor langdurig onbeheerd gebruik en vereist minimale tussenkomst van de gebruiker (eenvoudig bij te vullen, zelfs tijdens het afdrukken).

Het BIS-systeem bestaat uit een bulkstation met 4 flessen en bulkinktcassettes. Elke bulkfles is uitgerust met een enkele of dubbele buisaansluiting en heeft een inktreservoir van 1,2 liter. Via buizen wordt de inkt van de bulkflessen getransporteerd naar de bulkinktcassettes die in de cassettesleuven van de printer zijn geïnstalleerd. De bulkinktcassettes hebben een ingebouwd mechanisme voor het aanpassen van het vlotterniveau. Daarmee kan de juiste inktdruk in de printkop nauwkeurig worden ingesteld.

Het bulksysteem kent verschillende modules. Afhankelijk van het printertype en de inktconfiguratie (4, 6 of 8 kleuren), levert een bulkstation met 4 flessen inkt aan 4 of 8 bulkinktcassettes.