Mutoh DraftStation RJ-900X-U1
Mutoh DraftStation RJ-900XG

De DrafStation RJ-900X-U1 van Mutoh is geschikt voor gebruik van gewoon > 95-grams dye-sublimatietransferpapier. Voorbeelden van dye-sublimatietoepassingen zijn: soft signs en beeldmateriaal voor evenementen & beurzen, interieurdecoratie, vlaggen en wimpels, sportartikelen (snowboards, helmen, …), hebbedingetjes (mokken, paraplu’s, iPods, muismatjes, …) en kledingartikelen (hemden, sportkleding, outdoorkleding, t-shirts, …).

Door het gebruik van dye- en pigmentinkten is de DrafStation RJ-900X-U1-printer tevens geschikt voor de productie van kwaliteitsdrukwerk voor gebruik binnen en kortstondig gebruik buiten, zoals grootformaatreproducties van portretfoto’s, kunstreproducties, proefdrukken van verpakkingsontwerpen, materiaal voor de drukpers, drukwerk met hoge kleurkwaliteitseisen, enzovoort.

XpertJet 1642WR
VJ-1682WR

Opvolger van Mutoh’s ValueJet 1638WX en gebaseerd op het gloednieuwe XpertJet-printerplatform  is de XPJ-1642WR voorzien van twee nieuwe, ultrabrede Mutoh AccuFine piëzoprintkoppen met variabele druppelgrootte, die versprongen zijn geplaatst. In combinatie met de nieuwe, gepatenteerde i-screen weavingtechnologie van Mutoh leveren de nieuwe printkoppen keer op keer een uitzonderlijke printkwaliteit bij hogere productiesnelheden.

De XpertJet 1642WR-printer is bedoeld voor de sublimatiemarkt en levert output van hoge kwaliteit voor transfert op alle mogelijke soorten elastische polyesterstoffen en vaste, voorwerpen uit polyester : textieldisplays in winkels, soft signage, graphics voor evenementen en beurzen, interieurdecoratie, vlaggen en wimpels, sportartikelen (snowboards, helmen, …), gadgets (mokken, paraplu’s, muismatten, …) en kleding (fast fashion, blouses, sportkleding, outdoorjassen, T-shirts,…).  De XPJ-1642WR kan ook rechtstreeks printen op gecoate polyesterstoffen met gesloten structuur of gemengde vezels.

De XPJ-1642WR is klaar voor productie: rollen kunnen gemakkelijk worden geïnstalleerd dankzij de nieuw ontworpen mediaflenzen. Continu printen wordt mogelijk gemaakt met de verschillende gemotoriseerde oprolsystemen, voor rollen met een gewicht tot 30, 40 of 100 kg.

XpertJet 1682WR
XpertJet 1682WR

De XpertJet 1682WR is de opvolger van Mutoh’s populaire, bekroonde ValueJet 1638WX en biedt een verbeterde gebruiksvriendelijkheid en lagere werklast, wat resulteert in een uitstekende gebruikerservaring en een optimale printkwaliteit. De XpertJet 1682WR-dye-sublimatieprinter is dan ook geschikt voor zowel startende als gevestigde bedrijven die hun productportfolio willen uitbreiden.

De XpertJet 1682WR-printer is bedoeld voor de sublimatiemarkt en levert output van hoge kwaliteit voor transfert op alle mogelijke soorten niet elastische polyesterstoffen met gesloten structuur, voorwerpen uit polyester, gadgets en flexibele materialen. Toepassingen zijn onder meer textieldisplays in winkels, gepersonaliseerde interieurdecoratie en kleding, soft signage, sportkleding, hebbedingetjes, gepersonaliseerde promotieproducten en geschenkartikelen.

Mutoh Valuejet 2638 Dye Sub
Mutoh Valuejet 2638 Dye Sub
Mutoh VJ2638 Dye Sub
 • Sublimatieprintwerk tot 2600 mm
 • Twee versprongen geplaatste piëzoprintkoppen met 1440 nozzles
 • Productiesnelheden van 46 tot 72 m² per uur Topsnelheid: 108 m² per uur
 • Dye-sublimatie-inkten van Mutoh op waterbasis zonder vluchtige organische stoffen
 • Ideaal voor de productie van soft signs, sportkleding, hebbedingetjes, …
 • Milieuvriendelijk printen – zeer veilig voor de gebruiker

De ValueJet 2638 is voorzien van twee versprongen geplaatste printkoppen en is uitgerust met de bekroonde Intelligent Interweaving-printtechnologie van Mutoh, die garant staat voor een hoge kwaliteit en een hoge snelheid en dus ideaal is voor klanten die een veelzijdige productieprinter zoeken. 

De dye-sublimatieprinter is speciaal gemaakt voor hoge volumes en kan dan ook productiesnelheden van 46 m² per uur (360 x 720 dpi) of 72 m² per uur (360 x 360 dpi) bereiken. De machine is geschikt voor dye-sublimatietransferpapier in de meestvoorkomende dikten (66 g/m² tot 150 g/m²).

De ValueJet 2638-dye-sublimatieprinter levert transferprints van hoge kwaliteit op alle mogelijke flexibele en stijve polyestermaterialen:

 • Soft signs en beeldmateriaal voor evenementen, beurzen, …
 • Interieurdecoratie: gordijnen, beddengoed, …
 • Vlaggen en wimpels
 • Sportartikelen: snowboards, helmen, …
 • Hebbedingetjes: mokken, paraplu’s, iPods, muismatjes, …
 • Kledingartikelen: hemden, sportkleding, outdoorkleding, t-shirts, …
Mutoh Valuejet 1948WX
Mutoh Valuejet 1948WX
 • Sublimatiedrukwerk tot 1910 mm
 • Productiesnelheden van 67 tot 125 m² per uur
 • Vier versprongen, ultramoderne printkoppen met 1440 nozzles
 • Geïntegreerde verwarmers om uitvoer te ontvochtigen
 • Eenvoudig te configureren drukrollen met geïntegreerde uitschakelfunctie
 • Minimale verspilling dankzij mogelijkheid om koppen afzonderlijk te reinigen
 • Milieuvriendelijk printen – zeer veilig voor de gebruiker
 • Mutoh dye-sublimatie-inkten op waterbasis

De robuuste en industriële dye-sublimatieprinter ValueJet 1948WX (1910 mm) is de perfecte keuze voor productiegerichte klanten en bedrijven die op zoek zijn naar een hoogwaardige volumeprinter voor intensief gebruik.

De compacte en verrassend gebruikersvriendelijke ValueJet 1948WX is geschikt voor hoogwaardige rol-naar-rol sublimatietaken en ideaal voor gevestigde bedrijven die op zoek zijn naar een printer die hoge volumes aankan.

De printer haalt een topsnelheid van 195 m² per uur.

Bekijk hier voorbeelden van producten gemaakt door onze klanten d.m.v Sublimatie printers en inkten van Mutoh