XpertJet 1341SR Pro
XPJ-1682SR Pro

De 137 cm brede XpertJet 1341SR Pro sign- en displayprinter biedt alles wat u van een grootformaatprinter van Mutoh mag verwachten: een robuuste en betrouwbare printer die vanaf ingebruikname en keer op keer voor hoogwaardige prints zorgt.

De XPJ-1341SR-P, opvolger van de bekroonde ValueJet 1324X, heeft onze nieuwe extra brede AccuFine-piëzoprintkop aan boord, die garant staat voor de beste en uiterst nauwkeurige inktdruppelplaatsing in zijn klasse, alsook i-screen, onze nieuwe weavingtechnologie waarmee banding nog verder wordt onderdrukt. De VerteLith RIP is uitgerust met de door Mutoh ontwikkelde Clear Tone Screening, die zorgt voor de beste gradiënten en huidtinten, zonder enige ruis. 

De Mutoh MS31 sign & display-inkten hebben de GREENGUARD Gold-certificering op het hoogste niveau gekregen. Dit betekent dat de prints in een volledige ruimte kunnen worden gebruikt, zelfs in gevoelige omgevingen zoals scholen en ziekenhuizen.

XpertJet 1641SR Pro
XPJ-1682SR Pro

De 64″ (162 cm) brede XpertJet 1641SR Pro sign & display-printer biedt alles wat u van een Mutoh-groot-formaatprinter mag verwachten: een robuust gebouwde en betrouwbare printer die vanaf ingebruikname en keer op keer voor hoogwaardige prints zorgt.

De XPJ-1641SR-P, opvolger van de XpertJet 1641SR, heeft onze nieuwe extra brede AccuFine-piëzoprintkop aan boord, die garant staat voor de beste en uiterst nauwkeurige inktdruppelplaatsing in zijn klasse, alsook i-screen, onze nieuwe weavingtechnologie waarmee banding nog verder wordt onderdrukt. De VerteLith RIP is uitgerust met de door Mutoh ontwikkelde Clear Tone Screening, die zorgt voor de beste gradiënten en huidtinten, zonder enige ruis. 

De Mutoh MS41 sign & display-inkten hebben de GREENGUARD Gold-certificering op het hoogste niveau behaald. Dit betekent dat de prints in een volledige ruimte kunnen worden gebruikt, zelfs in gevoelige omgevingen zoals scholen en ziekenhuizen.

Mutoh Xpertjet 1682SR-Pro Dual Head
Mutoh 1682SR-Pro

De 64″ (162 cm) brede XpertJet 1682SR Pro sign & display-printer biedt alles wat u van een Mutoh-groot-formaatprinter mag verwachten: een robuust gebouwde en betrouwbare printer die vanaf ingebruikname en keer op keer voor hoogwaardige prints zorgt.

Met productiesnelheden tot 35 m²/h heeft de XPJ-1682SR-P twee AccuFine-piëzoprintkoppen aan boord met elk 3200 nozzles, die garant staan voor de beste en uiterst nauwkeurige inktdruppelplaatsing in zijn klasse, alsook i-screen, onze nieuwe weavingtechnologie waarmee banding nog verder wordt onderdrukt. De VerteLith RIP is uitgerust met de door Mutoh ontwikkelde Clear Tone Screening, die zorgt voor de beste gradiënten en huidtinten, zonder enige ruis.

Onze nieuwe sneldrogende MS51 CMYK inkten vereisen geen gezondheids- en veiligheidspictogrammen en zijn bovendien gBL-vrij. De MS51inkten voldoen absoluut aan de eisen die signprofessionals tegenwoordig stellen voorlange termijn buiten- en binnentoepassingen.

Download XpertJet 1682SR Pro datasheet NL

Mutoh Valuejet 2638X
Mutoh Valuejet 2638X
  • Robuuste printer met bewezen technologie, made in Japan
  • Twee versprongen geplaatste piëzoprintkoppen met 1440 nozzles
  • Bijzonder hoge printkwaliteit en scherpte bij alle productiesnelheden
  • Mutoh Intelligent Interweaving-technologie (i²) en DropMaster-technologie
  • Prints met zeer hoge resoluties met snelheden tot 22 m² per uur (720 x 1080 dpi)
  • Productiesnelheden van onder meer 33 en 39 m² per uur bij 720 x 720 dpi
  • Duurzame prints op gecoate en ongecoate substraten – slijtvastheid buiten tot drie jaar

Wilt u grote volumes printen en werken met printmateriaal op rollen met een breedte tot 2,6 m? Ontdek de ValueJet 2638X van Mutoh, onze tweede generatie sign- en displayprinter met twee koppen van 260 cm (102 inch) breed, uitgerust met de nieuwste piëzo-inkjetprintkoptechnologie en uiterst nauwkeurig mechanisch ontwerp, elektronica van de nieuwste generatie en inkten van hoge kwaliteit. 

In lijn met onze kernfilosofie om producten te leveren waarin de technologie aantoonbaar sneller, betrouwbaarder, kosteneffectiever en efficiënter is, hebben we de VJ-2638X-breedformaatprinter uitgerust met onze baanbrekende printautomatisering, zodat u over de beste apparatuur beschikt voor uw werk.

Bulkproductie van kwalitatieve prints van 2,6 m breed

De ValueJet 2638X-printer (2600 mm/102 inch) van Mutoh is gericht op de sign- en displaymarkt en is ideaal voor gevestigde signmakers die op zoek zijn naar meer veelzijdigheid, en voor grotere bedrijven die meer capaciteit en flexibiliteit willen. De VJ-2638X met twee koppen biedt ongeëvenaarde printkwaliteit dankzij het uiterst nauwkeurige mechanische ontwerp, de nieuwste piëzo-inkjetprintkoptechnologie en baanbrekende printautomatisering.

Deze flexibele en betrouwbare printer biedt excellente printkwaliteit voor bulkproductie en voorziet in de behoeften van bedrijven die zich richten op snelle productie en drukwerk van topkwaliteit. De ValueJet 2638X van Mutoh biedt in zijn klasse de hoogste snelheid en een superieure printkwaliteit bij productiesnelheden tot 39 m²/u.

Kwaliteit… Elke keer weer

De bekroonde Intelligent Interweaving- (i²) en DropMaster-printtechnologie van Mutoh bieden u een consistente printkwaliteit waar u op kunt vertrouwen. De VJ-2638X produceert de hoogste snelheid en de beste kwaliteit in zijn klasse, zodat u uw klanten tevreden kunt stellen met een resultaat dat de aandacht trekt en eruit springt.

Eersteklas efficiëntie in printproductie

De VJ-2638X is geschikt voor de productie van duurzame buitentoepassingen op allerlei ongecoate en gecoate substraten: posters, lichtbakprints, wanddoeken, POS-displays, autobelettering, stickers en nog veel meer. Naast buitentoepassingen is de ValueJet 2638X een uitstekende keus voor het produceren van duurzame fotorealistische prints voor binnengebruik. Dankzij de vele flexibele voorzieningen groeit de ValueJet 2638X-printer als het ware met uw bedrijf mee.