Mutoh Xpertjet 1641SR Singel Head
Mutoh Xpertjet 1641SR Singel Head

Piezo drop on demand Sign & Display rolprinter
64” – 162 cm / CMYK

Robuust platform
Hoge precieze aluminiumextrusie voor uiterst nauwkeurige inktdruppelplaatsing, nieuwe cosmetica, nieuwe printplaten & slim PCB box design.

Uitstekende gebruikerservaringen
Verlicht printplatform, nieuw intuïtief OLED-scherm in meerdere talen, automatische bidirectionele uitlijning via geïntegreerde kleurensensor & printermonitoring op afstand.

Verbeterde mediaverwerking & -transport
Eenvoudig laden van media door één persoon via nieuw ontworpen mediaflenzen, zorgeloos transport van de meest uiteenlopende rolsubstraten dankzij multi-level drukrollen met variabele druk.

Twee inkttypes – Nieuwe generatie kostenbesparende en onderhoudsarme ecosolventinkten of UMS inkten
1 liter packs. Uitstekende buitenduurzaamheid, slijtage- en chemische weerstand.

Zeer flexibel
Voor zowel beginnende of gevestigde printshops die extra veelzijdigheid en flexibiliteit wensen als voor bedrijven die zich concentreren op de combinatie van snelle productie en drukwerk van topkwaliteit.

Mutoh Xpertjet 1682SR Dual Head
Mutoh Xpertjet 1682SR Dual Head

[icon name=”file-download” class=”fa-lg”] Download brochure Mutoh XpertJet

Mutoh Valuejet 1604X
Mutoh 1604X

Een gunstig geprijsde printer van Japanse makelij die geen concessies doet aan de kwaliteit… Maak kennis met de hoge printkwaliteit, productiviteit, eenvoudige en intuïtieve bediening en verrassend budgetvriendelijke prijsstelling van de 162 cm (64 inch) brede ValueJet 1604X-printer met één printkop. Dankzij toepassing van de vermaarde ValueJet-printtechnologie van Japanse makelij is de 162 cm (64 inch) brede VJ-1604X-printer eenvoudig te installeren, te bedienen en te onderhouden. 

 • Een compacte en eenvoudig te gebruiken printer van Japanse makelij
 • Twee inktsoorten: Eco Ultra en Universal Mild Solvent
 • Geschikt voor de productie van gecertificeerd drukwerk – Indoor Air Comfort
 • Productiesnelheden tot 11,5 m² per uur bij hoge kwaliteit
 • Inclusief Mutoh Intelligent Interweaving-technologie
 • Snel rendement, waar voor uw geld!

Praktisch printgemak 
De ValueJet 1604X is een goede keuze voor beginnende signmakers en bestaande drukkerijen die op zoek zijn naar een bredere printer, vaak van materialen moeten wisselen of grote aantallen kleurenstickers produceren. De VJ-1604X is geschikt voor de productie van duurzame buiten- en binnentoepassingen op tal van ongecoate en gecoate substraten: posters, lichtbakprints, wanddoeken, POS-displays, kunstreproducties, autobelettering, stickers en nog veel meer.

De ValueJet 1604X is niet alleen geschikt voor buiten toepassingen maar ook voor productie van duurzame fotorealistische prints voor binnengebruik. Als u Mutoh UMS-inkt (Universal Mild Solvent) gebruikt op zelfklevende Grafityp Ecological non-PVC film (GEF-ES) kunt u veilige en gecertificeerde prints (LINK) produceren die voldoen aan de strengste EU normen voor de luchtkwaliteit binnenshuis. Door de vele flexibele voorzieningen groeit de ValueJet 1604X printer als het ware met uw bedrijf mee. 

Mutoh Valuejet 1624X
Mutoh VJ1624X
Uiterst productive poster printer

Alleen het beste is goed genoeg voor u. Daarom hebben we de ValueJet 1624X-printer ontwikkeld, uitgerust met de nieuwste piëzo-inkjetprintkoptechnologie en uiterst nauwkeurig mechanisch ontwerp, elektronica van de nieuwste generatie en inkten van hoge kwaliteit. De ValueJet 1624X is de vierde generatie 162 cm (64 inch) brede sign- en displayprinter met één kop van Mutoh.In lijn met onze kernfilosofie om producten te leveren waarin de technologie aantoonbaar sneller, betrouwbaarder, kosteneffectiever en efficiënter is, hebben we de VJ-1624X-breedformaatprinter uitgerust met onze baanbrekende printautomatisering, zodat u over de beste apparatuur beschikt voor uw werk.

Prints van uitzonderlijke kwaliteit

Alleen het beste is goed genoeg voor u. Daarom hebben we de ValueJet 1624X-printer ontwikkeld, uitgerust met de nieuwste piëzo-inkjetprintkoptechnologie en uiterst nauwkeurig mechanisch ontwerp, elektronica van de nieuwste generatie en inkten van hoge kwaliteit. De ValueJet 1624X is de vierde generatie 162 cm (64 inch) brede sign- en displayprinter met één kop van Mutoh.In lijn met onze kernfilosofie om producten te leveren waarin de technologie aantoonbaar sneller, betrouwbaarder, kosteneffectiever en efficiënter is, hebben we de VJ-1624X-breedformaatprinter uitgerust met onze baanbrekende printautomatisering, zodat u over de beste apparatuur beschikt voor uw werk.

Krachtige printer – voor elk kantoor

De Mutoh ValueJet 1624X-printer (1625 mm/64 inch) is bedoeld voor de sign- en displaymarkt en uitermate geschikt voor zowel gevestigde als beginnende bedrijven. Dankzij een aantal innovatieve functies, zoals een automatisch sheet-off-mechanisme, een antirimpelfunctie, een slimme functie voor het einde van de rol en een kantelbare cassettehouder, biedt deze machine ongekend gebruiksgemak. Dit apparaat is eenvoudig te installeren, te bedienen en te onderhouden en maakt gebruik van Mutoh Eco Ultra- en UMS-inkten. Zowel ervaren als beginnende signmakers kunnen nu zorgeloos printen dankzij de 64 inch brede VJ-1624X-printer van Mutoh.

Kwaliteit… Elke keer weer

De bekroonde Intelligent Interweaving- (i²) en DropMaster-printtechnologie van Mutoh bieden u een consistente printkwaliteit waar u op kunt vertrouwen. De VJ-1624X produceert de hoogste snelheid en de beste kwaliteit in zijn klasse, zodat u uw klanten tevreden kunt stellen met een resultaat dat de aandacht trekt en eruit springt.

Eersteklas efficiëntie in printproductie 

De VJ-1624X is geschikt voor de productie van duurzame buitentoepassingen op allerlei ongecoate en gecoate substraten: posters, lichtbakprints, wanddoeken, POS-displays, autobelettering, stickers en nog veel meer. Naast buitentoepassingen is de ValueJet 1624X een uitstekende keus voor het produceren van duurzame fotorealistische prints voor binnengebruik. Als u Mutoh UMS-inkt (Universal Mild Solvent) gebruikt op zelfklevende Grafityp Ecological non-PVC film (GEF-ES), produceert u veilige en gecertificeerde prints die voldoen Indoor Air Comfort-normen van de EU. Dankzij de vele flexibele voorzieningen groeit de ValueJet 1624X-printer als het ware met uw bedrijf mee.

Deze printer ademt kwaliteit

De verbluffende prestaties van de VJ-1624X zijn te danken aan de piëzoprintkop met variabele druppelgrootte. Deze printkop heeft 1440 nozzles en omvat vier kleurgedeelten. Elk kleurgedeelte heeft 360 nozzles, verdeeld over twee rijen van 180 nozzles per kleur.De printkop kan inktdruppels van 3,5 pl tot 35 pl produceren. Een grotere variatie dus in het aantal inktpunten en ook nog eens een veel grotere spuitsnelheid vergeleken met andere printkoppen die momenteel verkrijgbaar zijn. Dit zorgt niet alleen voor een grotere doorvoersnelheid maar ook voor een betere printkwaliteit bij hogere doorvoersnelheden.

Maximaliseer uw winst met de Intelligent Interweaving-printtechnologie (i²) van Mutoh

De ValueJet 1624X is voorzien van de bekroonde Intelligent Interweaving-printtechnologie (i²) van Mutoh. Deze maakt het mogelijk de meeste problemen te elimineren waarmee het printen op conventionele digitale inkjetprinters gepaard gaat, zoals horizontale strepen, printfouten door fout gekozen stapgrootten en de zichtbare effecten van ontbrekende of haperende nozzles.Een van de talrijke voordelen van de door Mutoh ontwikkelde printtechnologie is de voorspelbare printkwaliteit. Daardoor kunt u ervan opaan dat het resultaat keer op keer aan uw eisen voldoet. Met de ValueJet-printer kunt u telkens weer beeldmateriaal van zeer hoge kwaliteit printen in de kortst mogelijke tijd.

Ongekende printautomatisering met de DropMaster-technologie van Mutoh

De DropMaster-technologie van Mutoh garandeert moeiteloos een constante en solide hoge printkwaliteit van uw VJ-1624X, ongeacht of u dun affichepapier of juist stevige banners van pvc invoert.DropMaster is een revolutionaire techniek voor printautomatisering die speciaal is ontwikkeld voor de ValueJet-modellen van de nieuwste generatie. Voorheen moesten de printkoppen handmatig worden aangepast aan de gebruikte media; een hinderlijke en tijdrovende bezigheid. Maar dat is voortaan verleden tijd.DropMaster weet namelijk hoe dik de ingevoerde media is en welke afstand tussen de printkop en het oppervlak van de media daarbij hoort. Aan de hand van die gegevens wordt het moment waarop de inktdruppels naar buiten worden gespoten automatisch aangepast voor zowel uni- als bidirectioneel printen. Dit gebeurt ongeacht de resolutie en printsnelheid.G

De VJ-1624X-printer beschikt over een groot aantal printmodi en snelheden. Hieronder vindt u de meest gangbare opties die een optimale printkwaliteit mogelijk maken.

Hoge kwaliteit – 720 x 1440 dpi: 5 m²/h

Kwaliteitsproductie – 720 x 1080 dpi: 10 m²/h

Snelle productie – 720 x 720 dpi: 20.5 m²/h

Geschikt voor het printen van grote volumes

De ValueJet 1624X-printer is geschikt voor rollen van 2 inch en 3 inch. In verband met de hogere printsnelheden en de kortere droogtijden is de printer uitgerust met een speciale printtafel met drie afzonderlijk regelbare verwarmingselementen. De intelligente verwarmingselementen met geïntegreerde antirimpelfunctie zorgen voor voorverwarming van de media, inkthechting en droging van het drukwerk. De printer is uitgerust met een slimme functie voor het einde van rollen en wordt geleverd met een onderstel voor geïntegreerde rolhouders. Voor rol-naar-rol-productie zijn verschillende gemotoriseerde op-/afrolsystemen leverbaar.

Universal Mild Solvent (UMS)-inkten van Mutoh

UMS-inkten (Universal Mild Solvent) zijn Mutohs Mild Solvent-inkten van de vierde generatie. Deze UMS-inkten zijn speciaal ontwikkeld voor bulkdrukwerk. UMS-inkten, die verkrijgbaar zijn in cassettes, literflessen en literpakken, bevatten de beste ingrediënten voor optimale snelheden en prestaties van formaat.Ze zijn gebaseerd op een nieuwe generatie mildere, niet-agressieve oplosmiddelen en verspreiden geen schadelijke vluchtige organische stoffen in de werkomgeving, Ze zijn zo goed als geurloos en maken kunstmatige ventilatie overbodig. Prints die met UMS-inkten zijn gemaakt, zijn waterbestendig en bij buitengebruik tot drie jaar lang uv-bestendig.

Betrouwbare Eco Ultra-inkten voor indrukwekkend beeldmateriaal van hoge kwaliteit

Mutoh Eco Ultra-inkten zijn veruit het populairst voor de productie van buitenborden op uiteenlopende gecoate en ongecoate substraten. Ze zijn gebaseerd op niet-agressieve oplosmiddelen en verspreiden geen schadelijke vluchtige organische stoffen in de werkomgeving.De huidige Eco Ultra-inkten, die verkrijgbaar zijn in gebruiksvriendelijke cassettes en inktzakken van één liter, zijn alweer de derde generatie ecologische Mutoh-inkten. Ze mogen bogen op een verbeterde hechting, kortere droogtijden, hogere printsnelheden en een betere krasbestendigheid. Prints die met Eco Ultra-inkten worden gemaakt, zijn waterbestendig en bij buitengebruik tot drie jaar lang uv-bestendig.

Een Mutoh ValueJet klaart de klus zoals het hoort, niet meer en niet minder!

De snelle en hoogwaardige ValueJet 1624X-printer van Mutoh is bedoeld voor de sign- en displaymarkt en speelt in op de behoefte van signmakers en grote drukkerijen aan een printer die geschikt is voor de bulkproductie van buitendrukwerk. De 1624X-printer is geschikt voor de productie van buitenmateriaal voor langdurig gebruik, zoals posters, signs en banners, lichtbakprints, POS-displays en autobelettering, maar ook van hoogwaardig en duurzaam drukwerk voor binnengebruik.

Maak veilige en gecertificeerde digitale prints

Als u Mutoh UMS-inkt (Universal Mild Solvent) gebruikt op zelfklevende Grafityp Ecological non-PVC film (GEF-ES), produceert u veilige en gecertificeerde prints die voldoen aan de strengste Indoor Air Comfort-normen van de EU. Lees meer over het IAC-certificaat dat ervoor zorgt dat eigenaren van ValueJet-printers en kopers van afdrukken zich geen zorgen hoeven maken over consumentenbescherming na installatie van de definitieve prints.

Snel rendement op uw investering

Zowel beginnende als ervaren gebruikers kunnen hun voordeel doen met het snelle rendement. Door de gunstige prijs, het gebruiksgemak, de consistente en hoge printkwaliteit, het geringe onderhoud, de flexibiliteit bij het schakelen tussen printopdrachten en het lage inktverbruik (gemiddeld 8 ml/m² op ongecoat pvc) betaalt de ValueJet 1624X zich in no time terug.

Printen en snijden – Samen gaat het beter!

Verhoog uw print-naar-snij productiviteit met een combinatie van een ValueJet-printer en een ValueCut snijplotter van Mutoh. Print en snij tegelijkertijd door uw printer te combineren met een veelzijdige Mutoh ValueCut-snijplotter. De gebruiksvriendelijke ValueCut snijplotter kan al uw belettering- en contour snijklussen aan, variërend van stickers en decals in kleine oplages tot etalage signs.

Belangrijkste Technische Specificaties
PrinttechnologieMicropiëzo-inkjettechnologie met variabele druppelgrootte
Printkop1
Configuratie Nozzles180 nozzles x 8 rijen
Massabereik Druppels (pl)3.5 tot 35.2
PrintkophoogtesLaag: 1.5 mm / Hoog: 2.5 mm
Specificaties Printmateriaal
Max. Mediabreedte1625 mm (63,97”)
Max. Printbreedte1615 mm (63,58”)
Max. Dikte Media0.3 / 1.3 mm
De max. dikte van het printmateriaal is afhankelijk van de printkophoogte
Afmetingen PrintmateriaalØ 150 mm / 2” & 3” / 30 kg
Standaard niet-gemotoriseerd
afrolsysteem 
Droogsysteem PrintmateriaalAfzonderlijk regelbare & intelligente voorverwarmer, fixer en droger (30 – 50 °C)
De traagste verwarmingselementen starten eerst rekening houdend met de beoogde temperaturen

Prestaties
 • Hoge Kwaliteit (720 x 1440 – 8 p) 5.0 m² per uur
 • Kwaliteit (720 x 1080 – 6 p) 7.5 m² per uur
 • Kwaliteit Productie (720 x 1080 – 6 p)10.0 m² per uur
 • Productie (720 x 720 – 4 p) 14.5 m² per uur
 • Snelle Productie (720 x 720 – 4 p) 20.5 m² per uur
 • Billboard (360 x 720 – 2 p) 29.1 m² per uur
Inktsoorten


Mutoh Valuejet 1638X
Mutoh VJ1638X
 • Snelheid en kwaliteit – een grensverleggende combinatie 
 • Voordelige, duurzame inkten voor langdurig buiten- en binnengebruik
 • Twee versprongen geplaatste piëzoprintkoppen met 1440 nozzles
 • Geavanceerde printautomatisering: Mutoh i² Intelligent Interweaving-technologie en nieuwe DropMaster-technologie 
 • Prints met zeer hoge resoluties met snelheden tot 20 m² per uur (720 x 1080 dpi)
 • Productiesnelheden van onder meer 29 en 36 m² per uur bij 720 x 720 dpi. 

De ValueJet 1638X-printer van Mutoh drukt duurzame prints op gecoate en ongecoate substraten met een breedte tot 1625 mm. Het apparaat is speciaal ontwikkeld voor de bulkproductie van kwalitatief hoogstaande reclameborden en displays voor langdurig gebruik buiten alsook voor duurzame prints voor gebruik binnen. De printer produceert posters, lichtbakprints, wanddoeken, POS-displays, kunstreproducties, autobelettering, stickers en nog veel meer.

De ValueJet 1638X-printer met twee printkoppen is als vanzelfsprekend uitgerust met de bekende voorzieningen die de ValueJet-serie zo geliefd maken, maar is daarnaast ook voorzien van een aantal extra’s. De ValueJet 1638X verlegt grenzen op het gebied van snelheid, kwaliteit en gebruiksgemak:

 • Een gouden combinatie van fenomenale printkwaliteit, hoge snelheden en ongekend hoge resoluties
 • Ongeëvenaarde inktpuntcontrole, wat leidt tot een scherper resultaat, ongeacht de printsnelheid
 • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en zuinig in het gebruik
 • Geavanceerde printautomatiseringsvoorzieningen waar u dag en nacht van opaan kunt, waaronder de nieuwe DropMaster-technologie van Mutoh. Andere grootformaatprinters kunnen hier simpelweg niet aan tippen

Dankzij de twee versprongen geplaatste piëzoprintkoppen met 1440 spuitmondjes levert de VJ-1638X verbluffende prestaties. De ValueJet 1638X produceert aantrekkelijke graphics van topkwaliteit bij standaardproductiesnelheden tot 36 m² per uur (720 x 720 dpi). Zijn topsnelheid bedraagt maar liefst 94 m² per uur.

Configuratie met twee versprongen geplaatste printkoppen

De ValueJet 1638X grootformaat-printer is uitgerust met twee versprongen geplaatste brede piëzoprintkoppen met variabele druppelgrootte. Elke printkop heeft 1440 nozzles (8 rijen van 180 nozzles) verdeeld over vier kleursecties met twee rijen van 360 nozzles per kleur.De geïntegreerde printkoppen kunnen inktdruppels van 3,5 pl tot 35 pl produceren. Een grotere variatie dus in het aantal inktdruppels en ook nog eens een veel grotere afvuursnelheid vergeleken met andere printkoppen die momenteel verkrijgbaar zijn. Dit zorgt niet alleen voor een grotere doorvoersnelheid maar ook voor een betere printkwaliteit bij hogere doorvoersnelheden.

Universal Mild Solvent (UMS)-inkten van Mutoh

Universal Mild Solvent (UMS)-inkten zijn Mutohs Mild Solvent-inkten van de vierde generatie. Deze UMS-inkten zijn speciaal ontwikkeld voor groot-volume drukwerk. UMS-inkten, die verkrijgbaar zijn in cassettes, literflessen en literpakken, bevatten de beste ingrediënten voor optimale snelheden en prestaties van formaat. Ze zijn gebaseerd op een nieuwe generatie mildere, niet-agressieve oplosmiddelen en verspreiden geen schadelijke vluchtige organische stoffen in de werkomgeving, Ze zijn zo goed als geurloos en maken kunstmatige ventilatie overbodig. Prints die met UMS-inkten zijn gemaakt, zijn waterbestendig en bij buitengebruik tot drie jaar lang uv-bestendig.

Betrouwbare Eco Ultra-inkten voor indrukwekkend beeldmateriaal van hoge kwaliteit

Voor de productie van buitenborden op uiteenlopende gecoate en ongecoate substraten zijn de Eco Ultra-inkten van Mutoh veruit het populairst. Ze zijn gebaseerd op niet-agressieve oplosmiddelen en verspreiden geen schadelijke vluchtige organische stoffen in de werkomgeving. De huidige Eco Ultra-inkten, die verkrijgbaar zijn in gebruiksvriendelijke cassettes, zijn alweer de derde generatie ecologische Mutoh-inkten. Ze mogen bogen op een verbeterde hechting, kortere droogtijden, hogere printsnelheden en een betere krasbestendigheid. Prints die met Eco Ultra-inkten worden gemaakt, zijn waterbestendig en bij buitengebruik tot drie jaar lang uv-bestendig.

Verbluffende prestaties

De VJ-1638X-printer beschikt over een groot aantal printmodi en snelheden. Hieronder vindt u een overzicht van de meest gangbare opties die een optimale printkwaliteit mogelijk maken. Hoge kwaliteit – 1080 x 1440 dpi: 10 m² per uur Kwaliteit – 720 x 1440 dpi: 15 m² per uur Kwaliteitsproductie – 720 x 1080 dpi – 20 m² per uur Productie – 720 x720 dpi: 29 m² per uur Snelle productie – 720 x 720 dpi: 36 m² per uur

Maximaliseer uw winst met de Intelligent Interweaving-printtechnologie (i²) van Mutoh

De ValueJet 1638X is uitgerust met de bekroonde Intelligent Interweaving-printtechnologie (i²) van Mutoh. Deze maakt het mogelijk de problemen waarmee het printen op conventionele digitale inkjetprinters gepaard gaat, zoals horizontale streepvorming, printfouten door fout gekozen stapgrootten en de zichtbare effecten van ontbrekende of weigerende spuitmondjes, grotendeels te elimineren.Een van de talrijke voordelen van de door Mutoh ontwikkelde printtechnologie is de voorspelbare printkwaliteit. Daardoor kunt u ervan opaan dat het resultaat keer op keer aan uw eisen voldoet. Met de ValueJet-printer kunt u telkens weer beeldmateriaal van zeer hoge kwaliteit printen in de kortst mogelijke tijd.

Ongekende printautomatisering met de DropMaster-technologie van Mutoh

De DropMaster-technologie van Mutoh garandeert een constante hoge printkwaliteit van uw VJ-1638X, ongeacht of u dun affichepapier of juist stevige banners van pvc invoert. DropMaster is een revolutionaire printautomatiseringstechniek die speciaal is ontwikkeld voor de recenste ValueJet-modellen. Voorheen moesten de printkoppen handmatig worden aangepast aan de gebruikte media; een hinderlijke en tijdrovende bezigheid. Maar dat is voortaan verleden tijd. DropMaster weet namelijk hoe dik de ingevoerde media is en welke afstand tussen de printkop en het oppervlak van de media daarbij hoort. Aan de hand van die gegevens wordt het moment waarop de inktdruppels naar buiten worden gespoten automatisch aangepast voor zowel uni- als bidirectioneel printen. Dit gebeurt ongeacht de resolutie en printsnelheid.

Uiteenlopende media

De ValueJet 1638X-printer is geschikt voor rollen van 2 inch en 3 inch. In verband met de hogere printsnelheden en de kortere droogtijden is de printer uitgerust met een speciale printtafel met drie afzonderlijk regelbare verwarmingselementen. De verwarmingselementen zorgen voor voorverwarming van de media, inkthechting en droging van het drukwerk. De ValueJet 1638X-printer is in combinatie met Eco Ultra- of UMS-inkt uitermate geschikt voor drukwerk van topkwaliteit op allerlei voordelige en overal verkrijgbare ongecoate pvc-, banner- en soft sign-materialen, en ook op gecoate substraten.

Bij de printer wordt standaard een onderstel met aan de achterzijde geïntegreerde rolhouders geleverd. Voor rol-naar-rol productie zijn verschillende gemotoriseerde op-/afrolsystemen leverbaar.

Slimme ontwerpvoorzieningen waar u van op aan kunt

ValueJet-printers staan erom bekend dat ze eenvoudig te installeren en te bedienen zijn, zelfs door onervaren gebruikers. De ValueJet 1638X biedt daarnaast nog meer gebruiksgemak dankzij enkele speciaal toegevoegde intelligente functies.

 • Vernieuwd toetsenbord met eenvoudige en logische indeling
 • Automatische snijfunctie
 • Speciale inktsubtanks maken het mogelijk lege inktcassettes tijdens het printen te vervangen, waardoor het printproces niet hoeft te worden onderbroken.
 • Een kantelbare inktcassettehouder die ruimte bespaart en geschikt is voor verschillende inktvolumes
Toepassingen

De snelle en hoogwaardige VJ-1638X-printer van Mutoh is bedoeld voor de sign- en displaymarkt en speelt in op de behoefte van signmakers en grote drukkerijen aan een printer die geschikt is voor de bulkproductie van buitendrukwerk. De 1638X-printer is geschikt voor de productie van buitenmateriaal voor langdurig gebruik, zoals posters, signs en banners, lichtbakprints, POS-displays en autobelettering, maar ook van hoogwaardig en duurzaam drukwerk voor binnengebruik.

Snel rendement op uw investering

Zowel beginnende als ervaren gebruikers kunnen hun voordeel doen met het snelle rendement. Door zijn gunstige prijs, gebruiksgemak, consistente en hoge printkwaliteit, geringe onderhoud, flexibiliteit bij het schakelen tussen printopdrachten en lage inktverbruik (gemiddeld 8 ml/m² op ongecoat pvc) betaalt de ValueJet 1638X zich in no time terug.

Printen & snijden

Print en snij tegelijkertijd door uw printer te combineren met een veelzijdige Mutoh ValueCut of Summa snijplotter. De gebruiksvriendelijke ValueCut snijplotter kan al uw contoursnijklussen aan.

Mutoh Valuejet 2638X
Mutoh Valuejet 2638X
 • Robuuste printer met bewezen technologie, made in Japan
 • Twee versprongen geplaatste piëzoprintkoppen met 1440 nozzles
 • Bijzonder hoge printkwaliteit en scherpte bij alle productiesnelheden
 • Mutoh Intelligent Interweaving-technologie (i²) en DropMaster-technologie
 • Prints met zeer hoge resoluties met snelheden tot 22 m² per uur (720 x 1080 dpi)
 • Productiesnelheden van onder meer 33 en 39 m² per uur bij 720 x 720 dpi
 • Duurzame prints op gecoate en ongecoate substraten – slijtvastheid buiten tot drie jaar

Wilt u grote volumes printen en werken met printmateriaal op rollen met een breedte tot 2,6 m? Ontdek de ValueJet 2638X van Mutoh, onze tweede generatie sign- en displayprinter met twee koppen van 260 cm (102 inch) breed, uitgerust met de nieuwste piëzo-inkjetprintkoptechnologie en uiterst nauwkeurig mechanisch ontwerp, elektronica van de nieuwste generatie en inkten van hoge kwaliteit. 

In lijn met onze kernfilosofie om producten te leveren waarin de technologie aantoonbaar sneller, betrouwbaarder, kosteneffectiever en efficiënter is, hebben we de VJ-2638X-breedformaatprinter uitgerust met onze baanbrekende printautomatisering, zodat u over de beste apparatuur beschikt voor uw werk.

Bulkproductie van kwalitatieve prints van 2,6 m breed

De ValueJet 2638X-printer (2600 mm/102 inch) van Mutoh is gericht op de sign- en displaymarkt en is ideaal voor gevestigde signmakers die op zoek zijn naar meer veelzijdigheid, en voor grotere bedrijven die meer capaciteit en flexibiliteit willen. De VJ-2638X met twee koppen biedt ongeëvenaarde printkwaliteit dankzij het uiterst nauwkeurige mechanische ontwerp, de nieuwste piëzo-inkjetprintkoptechnologie en baanbrekende printautomatisering.

Deze flexibele en betrouwbare printer biedt excellente printkwaliteit voor bulkproductie en voorziet in de behoeften van bedrijven die zich richten op snelle productie en drukwerk van topkwaliteit. De ValueJet 2638X van Mutoh biedt in zijn klasse de hoogste snelheid en een superieure printkwaliteit bij productiesnelheden tot 39 m²/u.

Kwaliteit… Elke keer weer

De bekroonde Intelligent Interweaving- (i²) en DropMaster-printtechnologie van Mutoh bieden u een consistente printkwaliteit waar u op kunt vertrouwen. De VJ-2638X produceert de hoogste snelheid en de beste kwaliteit in zijn klasse, zodat u uw klanten tevreden kunt stellen met een resultaat dat de aandacht trekt en eruit springt.

Eersteklas efficiëntie in printproductie

De VJ-2638X is geschikt voor de productie van duurzame buitentoepassingen op allerlei ongecoate en gecoate substraten: posters, lichtbakprints, wanddoeken, POS-displays, autobelettering, stickers en nog veel meer. Naast buitentoepassingen is de ValueJet 2638X een uitstekende keus voor het produceren van duurzame fotorealistische prints voor binnengebruik. Dankzij de vele flexibele voorzieningen groeit de ValueJet 2638X-printer als het ware met uw bedrijf mee.