Persoonlijke prijsafspraak

Bestelt u regelmatig dezelfde producten bij XL Print Solutions of heeft u behoefte aan een grotere hoeveelheid, dan kunnen er voor deze producten prijsafspraken gemaakt worden. Neem hiervoor contact op met onze binnendienst. Op de factuur zijn de gemaakte kortingsafspreken uiteraard te zichtbaar.

Verzend- en handlingkosten

Bestellingen met leveradres in België, Nederland, Duitsland of Luxemburg worden franco geleverd mits een minimaal orderbedrag van € 250,-. Onder de € 250,- wordt een vergoeding aangerekend van € 9,95 voor verzendingen binnen Nederland. Voor Belgie rekenen wij € 11,95 verzendkosten.
Voor orders met leveringsadres buiten de Benelux worden de effectieve verzendkosten in rekening gebracht. Wij berekenen geen kleine order kosten.

Levertijden

Bestellingen die voor 16:30 zijn ingevoerd in onze webshop of die per mail of telefonisch werden overgemaakt, worden dezelfde werkdag nog verwerkt en mits de goederen voorradig zijn, de volgende werkdag afgeleverd. Dit zowel voor orders met leveradres in Nederland als in België.

Ruime voorraden

De producten uit onze shop zijn meestal voorradig. Wanneer u goederen bestelt die niet voorradig zijn zal één van onze medewerkers met u contact opnemen om duidelijkheid te verschaffen over de levertijd.

Betalen

Bij bestelling gedaan in onze webshop kunt u betalen via IDEAL, Bancontact of PayPal. bij betalingen via PayPal worden er transactiekosten in rekening gebracht, wij berekenen dit deels door. Wilt u op rekening betalen neem dan eerst contact met ons op voor de mogelijkheden.

Voorwaarden

Op alle bestellingen zijn onze algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing.

Privacy- en cookiebeleid

Lees hier ons privacy- en cookiebeleid.