XpertJet 1341SR Pro

De 137 cm brede XpertJet 1341SR Pro sign- en displayprinter biedt alles wat u van een grootformaatprinter van Mutoh mag verwachten: een robuuste en betrouwbare printer die vanaf ingebruikname en keer op keer voor hoogwaardige prints zorgt.

De XPJ-1341SR-P, opvolger van de bekroonde ValueJet 1324X, heeft onze nieuwe extra brede AccuFine-piëzoprintkop aan boord, die garant staat voor de beste en uiterst nauwkeurige inktdruppelplaatsing in zijn klasse, alsook i-screen, onze nieuwe weavingtechnologie waarmee banding nog verder wordt onderdrukt. De VerteLith RIP is uitgerust met de door Mutoh ontwikkelde Clear Tone Screening, die zorgt voor de beste gradiënten en huidtinten, zonder enige ruis. 

De Mutoh MS31 sign & display-inkten hebben de GREENGUARD Gold-certificering op het hoogste niveau gekregen. Dit betekent dat de prints in een volledige ruimte kunnen worden gebruikt, zelfs in gevoelige omgevingen zoals scholen en ziekenhuizen.