XpertJet 1641SR Pro

De nieuwe 64″ (162 cm) brede XpertJet 1641SR Pro sign & display-printer biedt alles wat u van een Mutoh-groot-formaatprinter mag verwachten…

De XPJ-1641SR-P, opvolger van de XpertJet 1641SR, heeft onze nieuwe extra brede AccuFine-piëzoprintkop aan boord, die garant staat voor de beste en uiterst nauwkeurige inktdruppelplaatsing in zijn klasse, alsook i-screen, onze nieuwe weavingtechnologie waarmee banding nog verder wordt onderdrukt. De VerteLith RIP is uitgerust met de door Mutoh ontwikkelde Clear Tone Screening, die zorgt voor de beste gradiënten en huidtinten, zonder enige ruis. 

De Mutoh MS41 sign & display-inkten hebben de GREENGUARD Gold-certificering op het hoogste niveau behaald. Dit betekent dat de prints in een volledige ruimte kunnen worden gebruikt, zelfs in gevoelige omgevingen zoals scholen en ziekenhuizen.