MS51 Sign & Display-Inkt

Mutoh MS51 Eco friendly inks

Ontdek Mutoh’s baanbrekende nieuwe sneldrogende CMYK-sign & display-inkt, MS51, een GBL-vrije inkt, zonder gevaar- of gevarensymbolen.

Mutoh’s baanbrekende MS51 CMYK-inkten – verkrijgbaar in literverpakkingen – zijn kostenefficiënte sneldrogende sign & display-inkten waarmee de meest uiteenlopende ongecoate en gecoate substraten kunnen worden bedrukt voor duurzame grafische binnen- en buitentoepassingen.

De MS51-inkten bieden toonaangevende gezondheids- en veiligheidskenmerken: ze vereisen geen gevaren- of risicopictogrammen, zijn gBL-vrij en laten ozonvrij printen toe. Daardoor zijn ze uitermate geschikt voor gebruik in kantoren, thuiswerkers en kleine winkels.

De Mutoh MS51-inkten bieden ook alle gebruikelijke applicatie- en onderhoudsvoordelen van eco-solvent en mild solvent-inkten: een superieur kleurengamma, een uitstekende weers-, slijtage- en chemische resistentie, een UV-bestendigheid tot 3 jaar zonder laminering, een uniek glansbehoud en last but not least weinig onderhoud. Bovendien bieden ze uitstekende droogeigenschappen.

Download MS51 Datasheet

Compatibele Printers: